Het verhaal van Charlie

Vanaf dag 1 is het een leven van Charlie een rollercoaster. Ik haat dat woord trouwens “Rollercoaster”. Een achtbaan ga je in voor je plezier, dit verhaal kent meer dieptepunten dan hoogtepunten. Maar goed, ik begrijp de woordkeuze.

Het begon wel grappig trouwens, want Charlie bleek een jongen, geen meisje zoals ze dachten te zien op de echo’s tijdens mijn zwangerschap.

Prima, we schakelden snel om van zij naar hij. We verruilden de roze garderobe voor een blauwe en kozen een nieuwe naam voor onze baby.

“Als hij maar gezond is, dat is het belangrijkste!”

Helaas bleek dat niet zo… en daar begon de achtbaan pas echt, het punt nadat je bent ingestapt er eigenlijk heel graag weer uit wilt, maar je zit vast. En gaat maar door.

Charlie is inmiddels 4 hartoperaties en een reanimatie verder en is ongeneeslijk ziek. Hoe lang we nog van hem mogen genieten? Niemand durft het te zeggen. Nog 2 dagen, 2 maanden of 2 jaar?

En als hij al 2 jaar zal worden, hoe zal zijn leven er dan uit zien? Zal hij kunnen lopen? Zal hij kunnen praten? Zijn toekomst is heel erg onzeker.

Je hoopt uit dit soort ervaringen wijze levenslessen te halen. Die heb ik nog niet gevonden. Maar ik weet wel dat ik iets wil betekenen voor andere zieke kindjes en hun ouders.

En daarom begin ik:
“Het winkeltje voor Charlie”

Koop jij iets in ons winkeltje, dan doe je dat “voor Charlie” en andere (harte)kindjes, zoals Charlie door de stichtingen die je steunt doordat van ieder verkocht product wij een donatie doen aan de volgende stichtingen:
❤️ @stichtinghartekind
🧡 @kinderziekenhuizenvanoranje
💛 @kinderfonds Ronald McDonald

Liefs Islean, mama van Charlie

Waarom deze stichtingen zoveel voor ons betekenen?

1
Moederdag Goodiebags gedoneerd aan de Ronald McDonald Huizen
1
euro opgehaald voor Stichting Hartekind
1
Geluks rompertjes gedoneerd aan de Kinderziekenhuizen van Oranje
1
euro gedoneerd aan Kinderfonds RMDH