✧ 4 mei 2021 ✧ Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam…

Maar welke naam?! 

Deze dag kregen wij de definitieve bevestiging: It’s a BOY! 

 We waren we al vrij zeker van maar toch.

Na een aantal onderzoeken blijkt onze baby dus toch echt een jongen te zijn, geen meisje zoals ze dachten te zien op de echo’s tijdens mijn zwangerschap.

Op de buikecho was geen baarmoeder te zien (Thank God) en zijn balletjes zitten nog verstopt in zijn liezen in plaats van in zijn zakje.

De specialisten komen langs, 6 man sterk -urologen en endocrinologen- “niks aan de hand om ons druk over te maken, dit kan allemaal gecorrigeerd worden en dan kan hij later alles wat iedere andere man ook kan”. Pfiew. Opluchting.

We schakelden snel om van zij naar hij. We verruilden de roze garderobe voor een blauwe en gingen aan de slag voor een nieuwe naam voor onze baby.

Dat was nog een lastige opgave, want de naam voor onze dochter daar waren we snel over uit. Maar nog een zoon. We waren al blij dat we 1 naam hadden voor onze eerste zoon 

Ons klein baby’tje lag voor ons neus en ga dan maar eens namen bedenken: Jack? Nee het is niet echt een Jack. Liam? Nee ook niet. Lewis? Hmm.. Mike dan? Nee zegt manlief, ik ken een Mike. Oké. En door.

Vanwege de gekke situatie hebben we 2 dagen extra gekregen om hem aan te geven bij de gemeente, want eerst moet de uitslag van het bloedonderzoek binnenkomen en bevestigen dat hij 100% een jongen is (iets met XX en XY chromosomen)

De 2e en laatste bevestiging volgt en hij is 100% een jongen.

Oké en weer door naar de namenlijstjes… 

😵‍💫